Ročna ura Omega kot najboljše darilo presenečenja

Že od nekdaj sem si želela novo ročno uro. Sicer nisem popolnoma vedela točno kakšno uro si želim, saj sem se pri takšnih stvareh res težko odločila. Najboljša blagovna znamka za ročne ure se mi je zdela Omega, saj je ravno prav izstopala in se nekako sklada z mojim stilom oblačenja. Velikokrat sem se ustavila pri trgovinah z urami in si ogledovala njihovo lepo vitrino. Zdelo se mi je, da je bila blagovna znamka Omega še posebej lepo izpostavljena. Imeli so razstavljen več kot samo en model te znamke. Modeli so si bili sicer med seboj precej podobni.

Za rojstni dan me je presentil fant, ko mi je rekel, da me bo za darilo peljal na posebno kosilo v restavracijo kjer strežejo odlično hrano. Po kosilu sva se odpravila na krajši sprehod do najboljšega sladoleda v mestu. Šla sva tudi mimo urarne, kjer so imeli v izložbi razstavljene ročne ure Omega. V hecu mi je predlagal, da vstopiva in si ogledava dočne ure, ker ga ena izmed njih zelo zanima. V resnici pa je v urarni želel videti katera izmed ur je meni všeč.

Ročna ura Omega kot najboljše darilo presenečenja

Odločala sem se med tremi različnimi modeli in nisem se mogla odločiti katera izmed ur Omega mi je najbolj všeč. Pri izbiri mi je pomagal fant, ki je izbral tisto, ki mi je po njegovem mnenju najbolj pristala. Stopil je proti blagajni in urarju rekel, da bo uro kupil. Sploh nisem mogla verjet njegovim besedam, saj me je res presenetil. Meni se je zdelo drago darilo že kosilo v restavraciji, kamor me je peljal.

Pri nakupu ure je vztrajal in mi namenil cel kup sladkih besed s katermi mi je želel razložiti zakaj si takšno uro zaslužim in zakaj mi jo želi podariti. Na koncu sem le popustila in si kasneje še cel dan ogledovala čudovito novo uro na svoji roki.